Tekst som har fått en stjerne av Helene:

Viser 1 til 8 av 8:

Leste den for mange år siden, men husker den godt den dag i dag. Vemodig og hjemsøkende bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet meg. Det er en lettlest bok, muligens beregnet på ungdom. Den er skrevet i barneperspektiv, noe som gjenspeiler seg i språket. Den bruker også en god del gjentakelser for å fremheve det naive. Bruno forstår ikke alt, men gjennom det han beskriver forstår leseren mer og mer. Jeg klarte bokstavelig talt ikke å legge boken fra meg, og leste den ut samme kveld jeg hentet den fra reservert-hylla på biblioteket.

Les hele omtalen i bloggen min;

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Myanmar er et fantastisk land, så veldig glad for at jeg kunne få deg til å glede deg til å lese om det. :) Hadde vært supert om du ville sagt ifra om du kommer over det igjen. Jeg skal lete litt grundigere etter litteratur fra Tuvalu nå også, og håper jeg finner noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ak Welsapar fra Turkmenistan lever i eksil i Sverige og har gitt ut "The Tale of Aypi", nå oversatt til svensk: "Legenden om Aypi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For et spennende prosjekt! Føler jeg burde kunnet hjulpet med bøker fra Tuvalu. Det kan jeg dessverre ikke. Har ikke selv lest noen bøker med handling fra denne øystaten, men har et stort ønske om å reise dit. Veldig vanskelig å finne bøker derfra som du sier. Kommer nok til å følge med på listen din for se om du finner noen. :-D

Det jeg kan hjelpe med derimot er noen flere forslag til bøker fra Myanmar, som er et land jeg er veldig interessert i. Vet ikke om du har vurdert disse, men her er i hvert fall noen forslag til bøker hvor forfatteren kommer fra landet, og hvor handlingen er lagt til Myanmar.

  • Zoya Phan - Little Daughter
  • Pascal Khoo Thwe - From the Land of Green Ghosts
  • Wendy Law-Yone - Road to Wanting
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kan ikke huske sist jeg leste en roman som fikk meg til de grader å le og nesten få lyst til å gråte, men først og fremst er vel denne boken en god reminder på at man skal ikke skue hunden på jhårene! Alle kjenner en Ove, men etter denne boka vil det kanskje-bare kanskje gi oss sjansen til å tenke oss litt om på hvorfor dette mennesket har blitt som det har blitt slik at vi kan trekke pusten en ekstra gang. Håper på flere slike karakterer fra Fredrik Backman.
Anbefales til både deg selv, moren din og svigers.;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han ser ut som en baby, og jeg aner ikke hvor mye han veier. Omtrent det samme som en stor pose mel, antar jeg.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Elven tok i mot tåren, bar den stille med seg i møreket og sa det ikke til noen.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

bandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G