Tekst som har fått en stjerne av Elisabeth Sidselrud Christiansen:

Viser 1 til 11 av 11:

Svakheten for alkohol hadde han klart å overvinne, men svakheten for kvinner hadde vist seg vanskeligere å beseire.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En kort og innholdsrik historie om en tragisk, kriminell mann fra et uhyggelig miljø i Oslo. Mange drap, ingen etterforskning. Virker som Olav Johansen kommer unna med alt. Eller gjør han kanskje ikke det til slutt? Jeg har lest bedre bøker av Jo Nesbø.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å forholde seg taus når man bevitner ondskap, er selv en form for ondskap.

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Läckberg er tilbake med en ny krim fra Fjällbacka. Boka er en av de bedre bøkene hennes, og om du liker de foregående bøkene vil du nok like denne godt. Boka er passe lang, og er både spennende og interessant. Vi blir også enda bedre kjent med Erica, Patrik og resten av den faste gjengen ved Tanumshede politidistrikt. Har du ikke lest de første bøkene anbefaler jeg det. Selve handlingen i boka har ingen direkte sammenheng med de foregående bøkene, men jeg synes det er en stor fordel å bli kjent med karakterene og følge de fra starten av.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nej Unni det här var inte så bra som det brukar vara. Hafsigt och rörigt även om ämnet och intrigen var bra som vanligt. Jag vill suuuuugas med in i intrigen och spelet mellan de olika personerna, men här hängde jag bara med. Bättre kan du! Ser fram emot nästa bok som jag hoppas blir av den vanliga kvaliteten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Barn skal gro i lyset fra de voksne, ikke dø i skyggen fra dem.

Godt sagt! (9) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

If you don't know where you're going, you should know where you came from.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

My body might be a slave, but not my mind. For you, it's the other way round.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Å komme kidnapperen nærmere er ingen sykdom. Å lage seg en kokong med normalitet innenfor rammene til en forbrytelse er ikke et syndrom. Tvert imot. Det er en overlevelsesstrategi i en desperat situasjon - og mye mer tro mot virkeligheten enn den overfladiske kategoriseringen samfunnet gjerne vil holde fast ved: at gjerningsmenn er blodtørstige monstre og at ofre er hjelpeløse lam.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

RobinLars Johann MiljeTorill RevheimAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMorten MüllerSolAnneBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsBente L.Tine SundalIreneleserNtotheaKristofferAnitaCecilieAlice NordliGro-Anita RoenMarit HåverstadAnne Lise JohannessenTurid Kalvatn SchøyenBjørn T. SkjævelandIngvild SBerit RSverreDanielCathrine PedersenGroCecilie EllefsenHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBeChristoffer SmedaasPiippokatta