Tekst som har fått en stjerne av Heidi Stenseth:

Viser 1 til 10 av 10:

En gang hadde hun pleid å føle seg så hjemme blant folk. Nå gikk det opp for henne at hun følte seg like hjemløs overalt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dagen etter da jeg våknet, så jeg ut av vinduet og holdt på å dø av skrekk. Jeg skrek slik at Atticus kom ut fra badet, midt i barberingen.
- det er verden som går under, Atticus! Du må gjøre noe, vær så snill!
- det stemmer ikke, sa han. - Det snør.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Heil Hitler" sa han. Han trodde det betydde noe sånt som: "Vel, takk for nå, ha en fin ettermiddag".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er helt enig, nå kan jeg mye, og da mener jeg mye mer om greske guder enn det jeg kunne før.
En venn av meg mener jeg ikke leser noen kjærlighetsbøker, eller lignende da, men jeg skal bare si til henne, se denne boka, han har jo masse kjærlighetstrøbbel.

Men jeg kan si hun har sant, jeg leser bare bøker fullt av overnatulige ting, fantasy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt enig!! Jeg synes at hun var flink :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bor verken på Kløfta eller kjenner forfatteren, men leste den fordi jeg tidligere har likt hans bøker, og har sans for god fantasy med norsk vri. Synes denne var spennende og velskrevet, og anbefaler den gladelig til barn i 12-årsalderen, både gutter og jenter! Veldig Harry Potter-inspirert, men det gjør igrunnen ikke noe. Boka er bra uansett. Dessuten inspirerende rent historisk, den har med mange kjente navn både fra nær og fjern historie, og den er nok enda mer spennende for de som kan noe om disse virkelige personene fra før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fengslende! Lesern blir som limt fast til sidene og dratt inn i en verden fullspekket av vill(og mill)vetter, troll, alver og monstre. Helt klart en av de beste bøkene jeg har lest hittil!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

“Faktisk,” sa han og så ned på Shmuel, “så spiller det ingen rolle om jeg gjør det eller ikke. De er ikke bestevennene mine lenger.” Han så ned og gjorde noe som ikke liknet ham; han grep Shmuels hånd og klemte den hardt. “Du er den beste vennen jeg har her i verden, Shmuel,” sa han. “Du er den aller beste vennen min.”

Godt sagt! (3) Varsle Svar

If my life is going to mean anything, I have to live it myself.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

The world was a terrible place, cruel, pitiless, dark as a bad dream. Not a good place to live. Only in books could you find pity, comfort, happiness - and love. Books loved anyone who opened them, they gave you security and friendship and didn't ask anything in return; they never went away, never, not even when you treated them badly.
— Cornelia Funke (Inkheart Trilogy: Inkheart, Inkspell, and Inkdeath)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Berit GrønbechDaffy EnglundReadninggirl20SolveigTorill Elisabeth Revheimtove NessLilleviEmilieskMathias HyllestadMartinenStine_JErlendGladleserRune U. FurbergJan Erik  OlsenBeathe SolbergJulie StensethTanteMamieHarald KKarin  JensenTonje-Elisabeth StørkersenCarine OlsrødSteinar JøsokØystein LBerit RKay NilsenRandiCtinaSimen "Boktimmy" IngemundsenTrygve JakobsenHeidi Nicoline ErtnæsChrissieJohnny OlsenThomas KlakeggGro Anita MyrvangTone SundlandKirsten LundFiolBenedicte Sønsteby AndreassenDolly Duck