Spennende ungdomsbok. Jeg leser disse mest fordi handlingen foregår på hjemstedet mitt, og jeg kjente forfatteren. Boken begynte kanskje litt tregt, men tok seg opp. Lettlest og spennende! Gleder meg til siste bok i trilogien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg bor verken på Kløfta eller kjenner forfatteren, men leste den fordi jeg tidligere har likt hans bøker, og har sans for god fantasy med norsk vri. Synes denne var spennende og velskrevet, og anbefaler den gladelig til barn i 12-årsalderen, både gutter og jenter! Veldig Harry Potter-inspirert, men det gjør igrunnen ikke noe. Boka er bra uansett. Dessuten inspirerende rent historisk, den har med mange kjente navn både fra nær og fjern historie, og den er nok enda mer spennende for de som kan noe om disse virkelige personene fra før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken