Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka beskriver forskjellige måter man kan tilberede mat på i wok, og inneholder oppskrifter på supper, fisk-, kjøtt-, ris-, nudel- og grønnsakretter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka beskriver forskjellige måter man kan tilberede mat på i wok, og inneholder oppskrifter på supper, fisk-, kjøtt-, ris-, nudel- og grønnsakretter. Med stikkordregister.
Forlag Ryland Peters & Small
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9781900518703
EAN 9781900518703
Omtalt sted Asia
Språk Engelsk
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket