Når en gutt i tenåra blir offer for et rituelt mord og denne saka blir kobla til tre andre dødsfall, blir politiet anklaget for rasisme. Det er tydelig at det er en seriemorder som står bak, og New Scotland Yard blir kalt inn for å løse saka og motbevise beskyldningene om rasisme i politiet. Etterforsker Thomas Lynley har hendene fulle når han både skal forsøke å finne morderen, samtidig som han forsøker å hindre Barbara Havers i å skade karrieren sin mer enn hun allerede har gjort. Dette er den 13. romanen om Lynley og Havers.
Forlag Hodder
Utgivelsesår 2006
Serie Inspector Lynley (13)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted England