Vintage-affæren

av (forfatter) og Halvor Kristiansen (oversetter).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.90 (29 terningkast.)

71 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Phoebe Swift er trettiseks år gammel, singel, barnløs og elsker gamle klær som har en historie. Hun åpner sin egen vintagebutikk. Den gamle, franske damen, Theresa, ønsker å selge sine gamle drakter, og ikke noe vil glede henne mer enn om Phoebe tar ansvaret for dem. Blant klærne finnes en himmelblå barnekåpe fra 1940-tallet. Kåpen kaller på vonde minner hos Theresa, men gradvis begynner hun å fortelle.

Omtale fra forlaget

Phoebe Swift elsker gamle klær som har en historie. Den dagen hun åpner dørene til sin egen vintagebutikk i London, er en drøm gått i oppfyllelse. Phoebe Swift er trettiseks år gammel, singel, barnløs og med litt for mange ting i fanget. Foreldrene har skilt lag, moren vil ta ungdommen tilbake og oppfører seg som en tenåring, og faren har funnet en kjæreste som er ti år yngre enn hennne selv. I tillegg prøver Phoebe å takle sorgen over bestevenninnens død. Phoebe søker tilflukt i arbeidet sitt, og den dagen hun åpner sin egen vintagebutikk i London, er en drøm gått i oppfyllelse. Hun setter sin ære i å bringe de vakre plaggene tilbake til heder og verdighet, og drømmen er å gi dem et nytt liv. Butikken får raskt mange kunder, og forvandlingen som skjer hos kjolenes nye eiere, gir henne lykke nok. Tror Phoebe. For når hun møter Theresa, tar livet en ny vending. Den gamle, franske damen ønsker å selge sine gamle drakter, og ikke noe vil glede henne mer enn om Phoebe tar ansvaret for dem. Blant klærne finnes en himmelblå barnekåpe fra 1940-tallet. Kåpen kaller på vonde minner hos Theresa, men gradvis begynner hun å fortelle. Historien hennes har klare paralleller til Phoebes egen, og lytter hun, kan hun lære å lege sårene sine og våge å elske igjen.Isabel Wolff er født i Warwickshire. Hun har studert engelsk ved Cambridge og har skrevet syv bestselgende romaner som til sammen er oversatt til 23 språk. Vintage-affæren er hennes siste bestselger. Isabel Wolff bor i London sammen med sin familie.«For en nydelig bok! (...) Jeg hater å innrømme det, men jeg hadde tårer i øynene da jeg kom til slutten. Les denne hvis du ønsker deg høy feelgood-faktor.» Daily Mail«Romantikk i en vintage klesbutikk -- vi var solgt fra første linje.» Irish Tatler«En varm, romantisk fortelling.» Heat

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205394292

EAN 9788205394292

Serie Drops

Språk Bokmål

Sider 357

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 9 8 6 2 2

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

"Kanskje det er det eneste du trenger - en ny frisyre." Og ny sminke, tenkte jeg. Hun hadde på seg den grelle korallrøde leppestiften igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Venninner på ville veier" av Lauren Weisberger
 • "Mamma i fritt fall" av Fiona Neill
 • "Jeg tror jeg elsker deg" av Allison Pearson
 • "Elsker? Elsker ikke!" av Jane Fallon
 • "I et annet liv" av Marc Levy
 • "Et spørsmål om kjærlighet" av Isabel Wolff
 • "Park Avenue-prinsesser" av Plum Sykes
 • "Stor ståhei" av Liane Moriarty
 • "I de beste familier" av Jennifer Weiner
 • "Ved vannkanten" av Sara Gruen
 • "Et lykketreff" av Melissa Bank
 • "Slinger i brudevalsen" av Carole Matthews
Alle bokanbefalinger for dette verket