Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken får du ideer til hvordan du kan bruke det du finner i naturen, og hvordan råvarene skal behandles på best mulig måte. Mat og oppskrifter settes inn i en kulturhistorisk sammenheng. Du finner tradisjonelle oppskrifter, men også nye smakssammensetninger. Har litteraturliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
I denne boken får du ideer til hvordan du kan bruke det du finner i naturen, og hvordan råvarene skal behandles på best mulig måte. Mat og oppskrifter settes inn i en kulturhistorisk sammenheng. Du finner tradisjonelle oppskrifter, men også nye smakssammensetninger. Har litteraturliste og stikkordregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788203223549
EAN 9788203223549
Språk Bokmål
Sider 204
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket