Ombord på den tremastede skonnerten Fulton får mannskapet rik anledning til å røpe sine innerste hemmeligheter for hverandre - mot sin vilje. Her fremstilles balanseforholdet mellom mennene i en fortettet stemning av død og undergang, og av uforløst erotisk lengsel. I det kvinneløse miljøet om bord tyr mannskapet til drømmer om den rene kvinnen, og til andre adspredelser, som jakten på en smart og særdeles innpåsliten skipsrotte.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788203176074
EAN 9788203176074
Serie Alfa
Genre Klassisk litteratur
Straks fór mongolene over Asia med sverd og ild, det grodde ingenting efter dem. Hæren lå langt inne i Europa, da det kom bud at Djengis Khan var død. Soldatene tørket blodet av sine våpen og så sig våkende omkring. De hadde erobret hele verden til Djenggis Khan og så døde han. De skjønte ikke riktig vitsen, og tøflet hjem.
Stig Sæterbakken tar godt og grundig for seg melankolsk-obskøn litteratur. Dette liker jeg.