Det er er 1958. Eva og Jim er 19 år og studenter i Cambridge. Jim går langs veien da en kvinne på sykkel tar en uventet sving for å unngå å kollidere med en hund. Det som da skjer, får avgjørende betydning for Eva og Jims liv. Vi følger Eva og Jim helt fram til i dag, i tre ulike varianter av femtiden deres - sammen og hver for seg. Det er ikke å røpe for mye å si at kjærlighetsforholdet deres tar uventede veier. VERSJONER AV OSS handler om valgene vi tar, og om de ulike retningene livet kan ta.
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788203371608
EAN 9788203371608
Omtalt tid 1945-1999 2000-tallet
Korleis hadde livet vårt vore om vi hadde teke andre val undervegs? I 1938 vert Eva og Jim fødde på to ulike stader i England. I 1958 møtest dei tilfeldig for første gong. Men korleis går første møtet, og korleis utviklar livet seg vidare etter dette møtet? I Versjoner av oss får vi tre ulike versjonar gjennom seks tiår, fortalde i småkapittel med Versjon en, Versjon to, Versjon tre om kvarandre. Ein må halde tunga beint i munnen, og det er mange personar innvolverte, men det er verd strevet, og Versjoner av oss gjev rom til ettertanke også over eigne val i eige liv. Kan anbefalast!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket26 bokelskere følger dette verket.