Forfatterne utfordrer vanlige oppfatninger om vennskapsforhold i en moderne tid. De diskuterer hvorfor vennskapet står så sterkt i dag og stiller spørsmål ved tidens vennefokusering. Har litteraturliste.
Venner og vennskap betyr mye for oss. Gjennom bøker, blader, TV, film og reklame blir vi fortalt at venner er veien til det gode liv. Lykken er å ha mange venner. Kravet om en sosial livsstil øker, og venner fungerer som symboler på vellykkethet og suksess.
Men er forholdet til vennene bare flott og problemfritt? Hvorfor hører vi aldri om det som er vanskelig eller sårt. I denne boken utfordrer forfatterne vanlige oppfatninger av vennskapsforhold i moderne tid. De diskuterer også hvorfor vennskapet står så sterkt i dag, og de stiller tankevekkende spørsmål ved tidens vennefokusering.
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788203228469
EAN 9788203228469
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.