Tolv ungdommer deler i denne boken sine opplevelser og sin sorg med oss. Ikke nødvendigvis de aller innerste og mest sårbare tankene, men de forteller, hver på sin måte, om hvordan de opplever og takler sorg. Foruten ungdommenes historie, uttaler også ni fagpersoner seg om ulike temaer som berører sorgreaksjoner hos unge mennesker, når de mister noen som står dem nær. Har internettadresser og telefonnummer.
Forlag Tell forlag
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788275221931
EAN 9788275221931
Dette er en veldig sterk, viktig og vond bok!! Anbefales å lese for de som har vært igjennom dette selv eller møter andre i denne situasjonen. Veldig fin blanding av historier fra unge folk som har mistet en (flere) nær(e) og innlegg fra fagfolk om temaet.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDu kommer gjennom det, men ikke over det.
Et dødsfall er som et sår som rives opp mange ganger.
Den som har mistet en kjær person, vil alltid ha et tomt spor ved siden av seg resten av livet.
I sorg stiller alle like fattige.
Flere ganger fikk jeg høre at jeg "tok det så fint". Men sannheten var at jeg ikke visste hvordan jeg skulle sørge, eller hvordan jeg skulle få uttrykt min egen smerte.