En aktuell, poetisk, magisk og historisk roman om kvinneskjebner, revolusjon og kjærlighet. Handlingen er lagt til 1900-tallets Uruguay. Den første dagen i året 1900 er den lille landsbyen i Uruguay vitne til et under. En liten jente kommer til syne i et tre etter å ha vært borte i flere måneder. Vidunderbarnet, Pajarita, blir senere stammor til en rekke uvanlig sterke og selvstendige kvinner. Fra Rio de Janeiro til Eva Peróns glitrende Buenos Aires, fra landsbyens slakterbutikk til den amerikanske ambassaden i Montevideo - denne storslåtte romanen tegner et rikt bilde av de sammentvinnede skjebnene til et kontinent og en familie i omveltning.
Forlag Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2016
Språk Norsk bokmål
Boken gir et unikt perspektiv på hva som ligger bak universets plan.
Døden er skremmende for mange. Det er selve døden vi frykter ettersom vi ikke vet hvordan vi kommer til å dø. Men som døde slipper vi alt det som holdt oss fanget i redsel og uro. Det er ikke døden vi skal være redde for, men muligens det som hender før døden befrir oss fra det som forårsaker dødsøyeblikket.
Vi får nesten ingenting gratis i livet,det har vi alle oppdaget.Men selve livet er gratis,det koster deg ingenting!Du fikk det som gave.