Trine inviterer

menyer til hverdag og fest

av (forfatter).

Cappelen Damm 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.20 (5 terningkast.)

9 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Hele Norges favorittmatblogger, Trine Sandberg, feirer 10 år som matblogger og inviterer til god mat og godt selskap med ny kokebok. I Trine inviterer presenterer hun et stort antall oppskrifter - nærmere 80 som er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Boken inneholder en rekke spennende og anvendelige menyer, og inkluderer Trines beste tips om valg av meny og råd om planlegging og forberedelser. Trine byr på seg selv og det hun er ekstra god på: Menyene og sammensettingen av retter og smaker som favner så smakfullt og så mange. På menyen finner du blant annet søndagsbrønsj, kjøttfri mandag, tex-mexparty, gourmetmiddag og sommerfest. Oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokebolle, middelhavspai med kylling, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, crispy duck, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova, gjærbakstkrans og mye, mye mer. Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen, trinesmatblogg.no, og de tidligere, bestselgende kokebøkene sine, Trines mat og Trines mat 2.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788202539849

EAN 9788202539849

Språk Bokmål

Sider 264

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 4 0 0 0 0

Bokomtaler

I noen år har jeg vært en stor fan og beundrer av Trine Sandbergs prosjekt med Trines blogg og kokebokutgivelser. Jeg har selvsagt de to foregående kokebøkene hennes! Jeg foretrekker nemlig å ha bøkene liggende på benken mens jeg lager mat etter hennes oppskrifter. Det blir ikke det samme med Ipaden. Dessuten hender det ikke sjelden at jeg må opp med et par av bøkene samtidig, fordi jeg trenger oppskrifter fra flere av bøkene.

Disse kokebøkene er så velbrukte og hyppig i bruk at jeg faktisk vil hevde at det nesten ikke går en uke uten at jeg henter frem minst en av dem og finner inspirasjon til matretter jeg ønsker å lage. Det være seg fulle middagsretter, nanbrød, grytebrød eller annet. Når jeg lurer på "var det over og undervarme eller varmluft?", "hvor mye var nå steketemperaturen igjen?" osv.

Hva er det som gjør hennes kokebøker så spesielle? At de er så brukervennlige, er min første tanke! Alt det som suverene kokker og kokebokforfattere lar være å skrive om, fordi det er ting som "goes without saying" - alt dette har Trine med i sine oppskrifter! I og med at hun har egen blogg, får hun jevnlig tilbakemeldinger fra sine lesere og beundrere om hva som fungerer og ikke fungerer, og kan derfor rette opp ting og supplere her og der - før oppskriftene ender i trykket form mellom to permer. Oppskriftene fungerer godt, og for oss som er helt avhengig av gode oppskrifter for å lykkes på kjøkkenet, er de helt gull! Min påstand er at når man følger Trines oppskrifter til punkt og prikke, så må det bli vellykket! Og det er nettopp dette - den gode mestringsfølelsen som hun gir sine følgere - som er bakgrunnen for suksessen hennes. Dessuten er oppskriftene overkommelige for de fleste.

I denne siste boka er det fokus på festmat. Her er det også mange pizza-oppskrifter, kjærkomment egnet for fredagskos med familien! Jeg har allerede rukket å lage mat etter et knippe av oppskriftene i boka, og det har blitt bra hver gang! Krydderblandingene og smakssammensetningene går rett hjem hos meg!

Denne kokeboka er et "must" for alle matelskere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Trines mat 2 - middagene, menyene, baksten" av Trine Sandberg
  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Den døende detektiven - en roman om en forbrytelse" av Leif G.W. Persson
  • "Den virkelig skyldige" av Elizabeth George
  • "I skyggen av banyantreet" av Vaddey Ratner
  • "Kunsten å leve" av Jan Vincents Johannessen
  • "Segelfoss by" av Knut Hamsun
  • "Og tok de enn vårt liv - sagaen om Morset-familien" av Per Hansson
  • "Datteren - roman" av Anne Birkefeldt Ragde
  • "Dronen - kriminalroman" av Unni Lindell
Alle bokanbefalinger for dette verket