Boka byr på tradisjonelle, men likevel moderne oppskrifter. Forfatternes budskap er at vi skal ta vare på det beste i vår matkultur, men også bruke ny kunnskap om krydderurter og spennende tilbehør. De har latt seg inspirere av mat fra middelhavslandene og Asia. Du finner oppskrifter på alt fra frokost, brunsj, og kaffe til fem treretters middagsmenyer. Har register.
Her finner vi oppskrifter som passer til de fleste sammenkomster, fra frokost og brunsj til lunsj, kaffe og den store grillfesten. I Tradisjonelt har Borghild Fiskå og Ruth-Hege Holst tatt frem formødrenes oppskrifter og tilpasset dem dagens matmarked. Her finner vi oppskrifter som passer til de fleste sammenkomster, fra frokost og brunsj til lunsj, kaffe og den store grillfesten.Fem flotte treretters middagsmenyer gjør det enkelt å be gjester på mat til alle årstider.Budskapet er enkelt: Ta vare på det beste i vår matkultur, men bruk også ny kunnskap om krydderurter og spennende tilbehør!
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788205362284
EAN 9788205362284
Serie Godt norsk fra Gyldendal
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket17 bokelskere følger dette verket.