Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken tar deg med på en kulinarisk reise til Italia. Den er dels oppskriftsamling og dels reisetips og inneholder mer enn 140 autentiske oppskrifter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
En kokebok for deg som elsker Italia. La deg forføre av Italias særegne matkultur og landets forkjærlighet for råvarer av ypperste klasse og det gode liv. I denne kokeboken finnes oppskrifter fra alle landets regioner, med deres kulinariske særegenheter og spesialiteter. Boken er illustrert med livlige bilder av folkeliv, kultur og landskap, av mange vakre akvareller og et vakkert, håndtegnet kart. Oppskriftene er tilrettelagt for norske forhold av Ingrid Espelid Hovig. Serien bestå av følgende titler: Til bords i Frankrike, Til bords i Italia, Til bords i Sørøst-Asia og Til bords i Spania og Portugal.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205255807
EAN 9788205255807
Serie Til bords i
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket