Tid til overs

matfilosofi fra Vianvang

av (forfatter) og Yann Aker (illustratør).

Kagge 2000 Innbundet

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Vianvang er Arne Brimis serveringssted i Jotunheimen. Her blir kontinentale impulsar blanda med norsk tradisjon, og resultatet er mykje god mat og tid til å nyte samlinga ved bordet. I denne boka skriver Brimi om ting som er viktig for han: fridomen i fjellet, mattradisjonar i inn- og utland, om mennesker han har møtt og om jakta på dei gode råvarene og det perfekte måltidet. Innimellom serverer han oppskrifter med kjøt, fisk, kaker, brød, salat og dessertar. Med oppskriftregister.

Omtale fra forlaget

VIANVANG ER ARNE BRIMIS SERVERINGSSTAD I JOTUNHEIMEN. HER BLIR KONTINENTALE IMPULSAR BLANDA MED NORSK TRADISJON, OG RESULTATET ER MYKJE GOD MAT OG TID TIL Å NYTE SAMLINGA VED BORDET. I DENNE BOKA SKRIVER DEN POPULÆRE KOKKEN OM TING SOM ER VIKTIGE FOR HAN: FRIDOMEN I FJELLET, MATTRADISJONAR I INN- OG UTLAND, OM MENNESKE HAN HAR MØTT OG OM JAKTA PÅ DEI GODE RÅVARENE OG DET PERFEKTE MÅLTIDET. INNIMELLOM SERVERER BRIMI LEKRE OPPSKRIFTER MED KJØT, FISK, KAKER, BRØD, SALAT OG DESSERTAR, SLIK BERRE HAN KAN. TID TIL OVERS ER EI MODERNE OG ETTERTENKSOM BRUKSBOK FOR ALLE MATINTERESSERTE.
"MAT BETYR FOR MEG KOMMUNIKASJON. DET ER IKKJE NOK Å BRUKE MANGE OG VANSKELEGE NAMN PÅ DET SOM SKAL ETAST. LIVET RUNDT BORDET SKAL LEVE, IKKJE VERA KOMPLISERT OG VANSKELEG."

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788248900603

EAN 9788248900603

Omtalt sted Norge

Språk Nynorsk

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Brimis beste - dei beste oppskriftene" av Arne Brimi
  • "Vintermat" av Nina Dreyer Hensley
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "100 retter og matopplevelser" av Trond Moi
  • "Kraft - Frelsesarmeens suppebok" av Ole Paus
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Den store fingermat kokeboken" av Jane Price
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Samlede eventyr og historier 1" av Hans Christian Andersen
  • "Leve livet! - en guide til gjestfrihet og matglede" av Gøril Wiker
Alle bokanbefalinger for dette verket