I parkeringshuset under et nytt kjøpesenter ligger en død kvinne, dekket av et brunt teppe. Ingen oppdager henne i minuttene før stengetid, heller ikke inspektør Wexford som er innom for å kjøpe garn til sin kone. Han registrerer bare løpende fottrinn i trappen og en rød bil som passerer ham i stor fart. Sporene er utydelige for Wexford og hans assistent Burden. En dag kjører Wexford sin datters bil. En bombe går av. Skulle han vært det neste mordoffer? Med Wexford i sykesengen må Burden fortsette alene. Og hans etterforskning bringer ham snart ut på svært usikker grunn.
Forlag Arrow
Utgivelsesår 2002
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket70 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketVar hos ene søskenbarnet mitt dag som har kjøpt seg hus med masse innhold, bl.a. en MASSE bøker som jeg fikk plukke fritt det jeg ville av.
Jeg var i himmelen en stund! Her er bøker nok for en god stund fremover!!