I Tibets snødekte fjell ligger et mytisk sted kalt Shambhala eller Shangri-La. Her finnes kunnskap som har vært gjemt i århundrer, og en innsikt som kan ha stor betydning for den måten vi lever livene våre på.
Forlag Bantam Books
Utgivelsesår 2000
Omtalt sted Tibet
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDu må forstå at inni deg finnes en sterk kraft som kan dyrkes og økes, en mental energi som alltid er blitt kalt bønn.
Tankene og holdningene våre har sitt å si for at drømmene våre skal bli til virkelighet. Faktisk tror jeg at vi nå endelig står på terskelen til å forstå hvordan våre mentale forsetter, våre bønner, ja, selv våre innerste meninger og antagelser ikke bare influerer på vår egen fremgang i livet, men også på andres fremgang.