En seriemorder er på ferde i London. Flere unge kvinner er funnet kvalt, og tabloidavisene har døpt drapsmannen "rottweileren" fordi den første kvinnen hadde et bitemerke på halsen. Men politiets eneste spor er måten kvinnene er drept på, og at morderen hver gang har tatt med seg en "suvenir", som et halskjede eller et par øreringer. Den siste kvinnen blir funnet rett ved Inez Ferrys antikvitetsforretning i Marylebone. Inez plusser på sin beskjedne inntekt ved å leie ut rommene over butikken. Men da det ene offerets halskjede plutselig dukker opp blant antikvitetene hennes, må Inez spørre seg om hva slags mennesker hun egentlig har leid ut til.
Forlag Hutchinson
Utgivelsesår 2003