Varslet død

av (forfatter) og Tone Bull (oversetter).

Aschehoug 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (5 terningkast.)

50 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Minty mottar et brev fra Great Western jernbaneselskap om at kjæresten Jock er død i en togulykke. Zillah har også fått et brev fra Great Western. Der står det at hennes ektemannen, som nylig har forlatt henne, er død. Hun nevner ikke dette for James Melcombe-Smith, en tidligere barndomsvenn som har tilbudt henne henne å inngå et fornuftsekteskap. Fiona er en suksessrik forretningskvinne som endelig møter mannen i sitt liv - men så forsvinner han en måned før bryllupet. Etter en tid begynner Jocks gjenferd å vise seg for Minty. En gang tar han til og med på henne. Minty begynner å gå med kniv.

Omtale fra forlaget

Den sky og tilbaketrukne Minty mottar et brev fra Great Western jernbaneselskap om at Jock Lewis er død i en togulykke. Merkelig nok har politiet unnlatt å ta kontakt med henne.
Den vakre Zillah har også fått et brev fra Great Western. Der står det at hennes ektemannen, som nylig har forlatt henne, er død. Hun nevner ikke dette for James Melcombe-Smith, en tidligere barndomsvenn som har tilbudt henne henne å inngå et fornuftsekteskap. Som fremadstormende parlamentsmedlem trenger han en kone som kan avlive ryktene om hans homofile legning. Fiona er en suksessrik forretningskvinne som endelig møter mannen i sitt liv, men så forsvinner han en måned før bryllupet. Etter en tid begynner Jocks gjenferd å vise seg for Minty. En gang tar han til og med på henne. Minty begynner å gå med kniv ...

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788203206207

EAN 9788203206207

Genre Thrillere

Språk Bokmål

Sider 428

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 1 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket