litt for kjedelig, så jeg orka ikke lese mer..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og jeg som har kjent og kjenner gode og hengivne Rottweilere, blir lei meg over det fordomsfulle coveret:-) Rottweilere har et ufortjent dårlig rykte! Men hva gjorde boka kjedelig forresten? Siden dette tross alt er et bokforum........;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må innrømmes at jeg har forsøkt å lese flere bøker av samme forfatter, og "kjedelig" er det som går igjen for min del.. Trist, for jeg elsker jo krimbøker, men får bare ikke "tak" på bøkene hennes på rett måte..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe, ikke noe galt med Rottweilere som hunder altså :) Men boka, vel, jeg syns bare den ble for kjedelig! Den ga ikke noe fremdrift, mye "om igjen" prat, og litt vel mange detaljer til at det ble bra.. Detaljer er vel og bra, men når det blir gjentatt til det kjedsommelige så... Kanskje det bare ikke var rette dagen til å lese den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek