Rottweileren

av (forfatter) og Linn Øverås (gjendikter).

Aschehoug 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.25 (12 terningkast.)

78 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En seriemorder er på ferde i London. Flere unge kvinner er funnet kvalt, og tabloidavisene har døpt drapsmannen "rottweileren" fordi den første kvinnen hadde et bitemerke på halsen. Men politiets eneste spor er måten kvinnene er drept på, og at morderen hver gang har tatt med seg en "suvenir", som et halskjede eller et par øreringer. Den siste kvinnen blir funnet rett ved Inez Ferrys antikvitetsforretning i Marylebone. Inez plusser på sin beskjedne inntekt ved å leie ut rommene over butikken. Men da det ene offerets halskjede plutselig dukker opp blant antikvitetene hennes, må Inez spørre seg om hva slags mennesker hun egentlig har leid ut til.

Omtale fra forlaget

En seriemorder er på ferde i London. Flere unge kvinner er funnet kvalt, og tabloidavisene har døpt drapsmannen «rottweileren» fordi den første kvinnen hadde et bitemerke på halsen. Men politiets eneste spor er måten kvinnene er drept på, og at morderen hver gang har tatt med seg en «suvenir», som et halskjede eller et par øreringer.
Den siste kvinnen blir funnet rett ved Inez Ferrys antikvitetsforretning i Marylebone. Inez plusser på sin beskjedne inntekt ved å leie ut rommene over butikken. Men da det ene offerets halskjede plutselig dukker opp blant antikvitetene hennes, må Inez spørre seg om hva slags mennesker hun egentlig har leid ut til. Med denne historien om en morderjakt mot klokken fester Ruth Rendell grepet om leseren på vanlig suverent vis.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788203208591

EAN 9788203208591

Genre Krim

Omtalt sted London

Språk Bokmål

Sider 383

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 3 6 2 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre utgaver