Jojo Harvey er en litterær agent med store ambisjoner, men da en ny kollega kaprer millionkontrakten, får hun problemer. Og det blir ikke bedre når hun forelsker seg i sjefen som er gift. Lily Wright er en av Jojos forfattere. Hun opplever skrivetørken etter å ha skrevet en bestselger. Forskuddet hun fikk for neste bok har hun allerede brukt på drømmehuset hun har kjøpt sammen med sin elskede Anton. Gemma Hogan er en profesjonell festfikser, og var Lilys bestevenninne helt til hun stjal hennes elskede Anton. Nå er hun singel og bundet til et nervevrak av en mor. Venninnen Susan blir bombadert med desperate e-mail fra Gemma og finner dem så festlig at hun sender dem videre til Jojo. Sirkelen er sluttet.
Forlag Penguin
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9780141020983
EAN 9780141020983
Omtalt sted Dublin
[...]og hver gang han kom stengte jeg meg inne. Men en gang hørte jeg - til og med gjennom ørepluggene - at han lo, og det føltes som å bryte opp et benbrudd.
Se alle bokelskere som følger dette verketLiker i utgangspunktet ikke å selge bøkene mine, men når man bor i en leilighet på 50 kvadratmeter MÅ det jo bli fullt en gang;) Bøkene er lest, altså brukt:) Kan hentes i Trondheim, eller sendes hvis kjøper betaler porto.