I denne kultromanen fra 1968 har Wolfe gjenskapt hippienes syretripper i en bok som startet som en hyllest til Ken Kesey (Gjøkeredet) og som endte som en kjærlighetserklæring til Amerika. Wolf har fått æren for begrepet nyjournalistikk. I Syreprøven viser han hvorfor han også kan føres opp som fadder til begrepet litteraturreportasje.
Forlag Bantam Books
Utgivelsesår 1998
Omtalt tid 1960-1969
Omtalt sted USA
Er en roadmovie, en tidsreise tilbake til 60-tallet og unge menneskers søken etter mening. Wolfe er en stor forfatter og romanen er en klassiker om en av mange sider ved det amerikanske samfunnet.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket78 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg var en stor fan av tv-serien Gilmore girls. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ville lage en liste over hvilke bøker de nevner i serien. Det er en lang liste, som jeg fant på en nettside som ikke finnes lengre.
Jeg har ikke tatt med bøkene bak de filmene som også nevnes.
Si gjerne ifra, hvis du vet om bøker jeg ikke har i lista.
(Nesten) alle bøkene som Rory Gilmore i serien "Gilmore Girls" leste eller nevnte gjennom hele serien!
Alle bøkene referert til i Gilmore Girls, part 1.
Minus et par stykker jeg ikke fant. Her skal det leses! :)