Paris, 1991. 61 år gamle Feliks Zhukovski har de siste 36 årene levd av å oppdatere reiseguiden sin til Østblokklandene for det vestlige markedet. Nå som Berlinmuren har falt må reiseguiden totalrevideres. Feliks bestemmer seg for å selge den til et amerikansk firma. Han legger deretter ut på en reise der han gjenforenes med broren Woodrow, møter igjen gamlekjæresten fra Øst-Berlin, og får høre om hva som egentlig skjedde med moren i Polen under krigen.
Utgivelsesår 2010
Omtalt tid 1945-1999
"Merk mine ord," sa Sandrine, "når en mann skifter avis etter seksogtredve år, så sier det ganske mye."