Kjennelsen er klar. Krane Chemical dømmes til å betale 41 millioner i erstatning for å ha dumpet gift i drikkevannet i Bowmore. Men rettsavgjørelsen er ikke gyldig før Høyesterett har sagt sitt. Hvem er egentlig de ni dommerne, og hvordan vil de stemme i en slik sak? Så skjer det noe som ikke engang penger kan forhindre.
Utgivelsesår 2008
Genre Thrillere
Omtalt sted Mississippi
Politikk var et skittent spill, og vinnerne var ikke alltid byens mest renhårige. Man måtte ha litt av råskinnet i seg for å overleve.
Liste mest for meg selv - for å huske/holde orden på bøkene jeg leser. Dette skulle jeg begynt med i 1970 - DET hadde vært moro å hatt,det! ;)