I denne tredje boken om Glenn Anton er både han og Tassen på rømmen. De har politiet og Glenn Antons fiende fra fengselet, Biggen, etter seg og burde holde seg unna Bergen. Men de er lei av å være i utlandet, og med falske pass og tøff forkledning drister de seg likevel tilbake, klare for å utvikle en heftig forretningside og sjekke dametekket. Det er et hardkokt miljø som møter dem, og enkelte gamle bekjente mener å dra kjensel på den stammende pyroman med graffitidilla og hans gode kompis. Snart er de trukket inn i et nett det er vanskelig å komme ut av.
I denne tredje boken om Glenn Anton er både han og halvbroren Tassen på rømmen. De har politiet og Glenn Antons fiende fra fengselet, Biggen, etter seg og burde holde seg unna Bergen. Men de er lei av å være i utlandet, og med falske pass og tøff forkledning drister de seg likevel tilbake, klare for å utvikle en heftig forretningside og sjekke dametekket. Det er et hardkokt miljø som møter dem, og enkelte gamle bekjente mener å dra kjensel på den stammende pyroman med graffitidilla og hans gode kompis. Snart er de trukket inn i et nett det er vanskelig å komme ut av.
En frodig og vittig bok om tøffe valg, og om det å komme på skinner igjen.
Forlag Eide forlag
Utgivelsesår 2000
Omtalt sted Bergen
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketRomaner som har gjort inntrykk på meg. Bøkene jeg skulle ønske aldri sluttet.
Du ler så tårene triller
Jeg har kommet frem til at listene aldri kommer til å bli ferdige, så de får oppdateres.
Kom gjerne med tips