Femten år gamle Kim Lewis blir nødt til å slutte på sin gamle, snobbete privatskole. Hun må i stedet begynne på den kommunale skolen Ravendene, som har nokså dårlig rykte, og har dessuten nettopp kranglet med venninnen sin, Zoe "Saint" Clements. Men Kim får raskt en ny venn i Ravendenes mest populære jente, Maria "Sugar" Sweet, og etter hvert får Kim varmere følelser for Maria.
Forlag NRK
Utgivelsesår 2008
Omtalt sted Storbritannia
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg trodde nesten ikke mine egne ører. Men hvorfor trodde jeg dem ikke?