Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1951-utgava av boka. I tillegg følger det med en bok om forfatterens liv og virke.
En klassiker blant kokebøker som har vært en skattkiste for generasjoner av matglade nordmenn. Denne utgaven er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den forelå i 1951, med nytt og lekkert omslag. Med på kjøpet følger en egen bok der Henry Notaker forteller historien om Henriette Schønberg Erken og hvordan hun ble landets viktigste og mest sagnomsuste kokebokforfatter. Dette er interessant og underholdende mat og kulturhistorie fra begynnelsen av 1900-tallet.
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788203236334
EAN 9788203236334
Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!