Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken kan du bli med kokkene Annette og Bent Stiansen til Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark. De byr på vakre bilder, små anekdoter, steder å bo, samt oppskrifter som gir deg en smak av de stedene boka tar deg til. Rettene er komponert slik at du ikke trenger å være verdenmester i kokkekunst. Her presenteres tradisjonelle retter, med forfatternes helt personlige vri fra de ulike reisemålene.
Omtale fra forlaget
Bent og Annette Stiansen har besøkt Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark . og byr på fantastiske matbilder, små anekdoter, trivelige steder å spise og bo, samt oppskrifter fra stedene. Rettene er komponert slik at du ikke trenger å være verdensmester i kokkekunst, selv om Bent er nettopp det!
Forlag Dinamo forlag
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788280710000
EAN 9788280710000
Språk Bokmål
Sider 303
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketÅ gå på torget i Greve i Chianti er som å gå inn i en Ivo Caprino-kulisse. Alle menneskene ser ut som om de er plassert på torget for å gjøre scenen perfekt. Blomstene bugner, fruktene er så blankpolerte at du kan speile deg i dem, og grønnsakene og tomatene ligger og gjør narr av oss fordi vi bor på hotell og ikke har noe kjøkken å tilberede dem i...
Jeg har noen meter med kokebøker, men det er alltid plass til en fin til! Må nok innrømme at de fleste er bla- og kosebøker, men her er noen jeg faktisk bruker. Rekkefølgen er (litt) tilfeldig. ;-)