Sterk sult, plutselig kvalme er prosatekstsamlingen Trude Marstein debuterte med i 1998. Samlingen består av 65 små historier, som ofte tar utgangspunkt i parforhold og lett gjenkjennelige situasjoner. Debuten fikk stor oppmerksomhet da den utkom, og ble også tildelt Tarjei Vesaas’ debutantpris (1998). Her er utdrag fra juryens begrunnelse: «Det som imponerer oss er forfattarens observasjonsevne og sikre sans for å balansere uttrykka: Under ei tilsynelatande roleg overflate — med ei detaljert skildring av sansingar og gjenstandar — går det voldsomme bølgjer av innlevelse ned til det vesentlege og nøkterne.»
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788205610965
EAN 9788205610965
Se alle bokelskere som følger dette verketOpprydning i bokhylla, alle bøkene er innbundet med omslag om ikke annet er nevnt. Prisen er 50,- pr bok. Ved sending betaler kjøper frakt i henhold til postens satser.
Kan også ta bøker i bytte, kom med forslag eller sjekk ønskelista mi.
Jeg er ikke her inne regelmessig slik at det kan lønne seg å kontakte med via her: