Sterk mat

fra ildfull mat til mat foran peisen

av (oversetter).

Spektrum 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Boken er delt inn i fem kapitler med oppskrifter på supper, krydret mat, ris- og nudelretter, mettende retter og pasta. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Spektrum

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788278222911

EAN 9788278222911

Serie Spektrums tykke matbøker

Språk Norsk bokmål

Sider 399

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Mer" av Tom Victor Gausdal
  • "Sauser - salte og søte, klassiske og nye" av Michel Roux
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Matleksikon" av Kjell E. Innli
  • "Fra bambusskudd til gurkemeie - på oppdagelsesferd i innvandrerbutikkene" av Sissel Keyn Lodding
  • "The flying culinary circus - den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken" av Flying Culinary Circus (kokkegruppe)
  • "Helt enkelt jul" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Kjærlighet, oliven og timian" av Anna Bergenström
  • "La hendene snakke! - ordbok i tegnspråk" av Sigrun Nygaard Moriggi
  • "Den gale natten" av Tahar Ben Jelloun
  • "Lupinella" av Binette Schroeder
  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
Alle bokanbefalinger for dette verket