Ein roman om kjærleikens krefter i menneskelivet, dei gode og dei vonde. Forteljaren lever som uteliggjar i Oslo. På ein grøn benk ved Akerselva har han sin base. Han er ingen vanleg boms, men ein rappkjefta og fabulerande samtidsprofet, med fortid som hjelpepleiar. Usynlege linjer snor seg gjennom dei mange historiene, frå gutungen Joakim som sel kroppen sin til vaksne menn og som forteljaren prøver å ta seg av, til Bell, kvinna som i tre år lar han oppleve den store, ustyrlege og sanselege kjærleiken. «En vittig, vakker og vond historie, usedvanlig medrivende skrevet. En deilig hyllest til kjærligheten.» Stein Roll, Adresseavisen «Kåt og lattermild profet . kan få selveste Salomos høysang til å likne en sildrende flatlandsbekk.» Øystein Rottem, Dagbladet
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788205309203
EAN 9788205309203
Serie Gyldendal pocket
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.