Snehvit må flykte fra den onde dronningen, som hater henne fordi stedatteren truer hennes posisjon som den vakreste i landet. Utmattet finner hun trygghet og omsorg hos sju små dverger som bor i en hytte langt inni skogen. Men da stemoren får snusen i at hun fortsatt lever, er Snehvit i livsfare. Kan den vakre prinsen finne henne før det er for seint? I denne vakre boka får du det klassiske Disney-eventyret utfyllende gjenfortalt med illustrasjoner på hver eneste side.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2016
Serier Disney prinsesser Donald Ducks bokklubb
Alltid spennende og velkomment med nye utgaver av klassiske eventyr. Her er det illustrasjonene som er mest spennende synes jeg - et vell av detaljer, klaffer og bevegelige deler gir masse å engasjere seg i for barn fra ca seks år. Personene blir litt like når illustratørene bruker denne teknikken, men jeg liker den likevel, jeg!
Det er illustrasjonene og utførelsen av denne boka som gjør den til en favoritt. Er forsåvidt en fin gjenfortelling også men sliter med moralen i dette eventyret, hva er egentlig moralen i Snøhvit?
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket45 bokelskere følger dette verket.