Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka handler om toscansk mat og vin. Den inneholder oppskrifter på et variert utvalg autentiske retter, fra forretter og fingermat, supper, brød og pasta, hovedretter, grønnsakstilbehør, til desserter og søtsaker. Har register.
Omtale fra forlaget
Oppskrifter fra hjertet av Italia Italia er et kjent reisemål for oss nordmenn. Vi elsker italiensk mat og vin og prøver så godt vi kan å kopiere yndlingsrettene våre når vi kommer. I denne boken blir vi kjent med regionen Toscanas berømte mat og utsøkte viner. Les boken, la deg inspirere av de lekre fotografiene som viser regionens unike utvalg av råvarer, og prøv de autentiske oppskriftene på retter som varierer fra antipasti til dolci. Her har du alt du trenger for å tilberede et festmåltid i ekte toskansk stil. Oppskriftene er ikke vanskelige eller sofistikerte, du kommer langt om du følger de gode rådene og den velskrevne fremgangsmåten.Alle oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788205365490
EAN 9788205365490
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket