Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatterne tar oss med på en reise i fjæra og gir råd om råvarene, hvordan vi fanger dem og hvordan vi bruker dem. Boka tar for seg tang og tare, snegler, skjell, krepsdyr, pigghuder, fisk og planter og sopp.
Omtale fra forlaget
Som forsker og biolog tar Stein Mortensen leseren med på en spennende reise i fjæra og gir nyttige råd om råvarene og hvordan vi fangster dem. Forsker Arne Duinker fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning formidler hvorfor.vi bør bruke nettopp disse ingrediensene, og sjømatelsker fremfor noen, kokken Fredrik Hald, formidler enkle og gode oppskrifter på alle artene. Boken er illustrert med lekre og detaljerte akvareller utført av forfatteren selv. Uten tvil står Stein Mortensen frem som et multitalent. Med sin faglige tyngde og sin kunstneriske tilnærming evner han å gi leseren både innsikt og innlevelse i temaet.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788292496138
EAN 9788292496138
Språk Bokmål
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet er sommer, og mange bruker tiden i seilbåten. I denne listen har jeg samlet noen bøker om seiling og båtliv. Noe som sommerlektyre, og annet kanskje for å planlegge båt-sommeren neste år. Takk til SGmarine for tips!