Jorden rundt med S/Y Blaatur

frykt er midlertidig - anger er for alltid

av (forfatter).

E-forlag 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken tar forfatteren deg med på jordomseiling i seilbåten S/Y Blaatur. Opplev kamp for livet i Dakars støvete bakgater og bli med på eksotisk perledykking i Polynesia. Mannskapet får nærkontakt med sultne haier i Mikronesia og blir utsatt for orkan og 15 meter høye bølger i Nord-Atlanteren. Forfatterens refleksjoner rundt små og store opplevelser underveis inviterer til ettertanke.

Omtale fra forlaget

Et ryggbrudd i hinderbanen holdt på å parkere Morten Lie Wold sitt liv. Viljestyrke og en stor porsjon pågangsmot fikk han opp av rullestolen, igjennom politiskolen og om bord i seilbåten S/Y Blaatur. Sammen med venner og fremmede seilte Morten jorden rundt på ett tre år langt eventyr. Utenfor allfarvei møtte de ukjente kulturer - og farer som var nær ved å ta livet av dem. I Dakar ble jordomseilerne invitert med på en fest som endte opp i en stor slåsskamp. I Panama ble de frastjålet verdisaker, og forfulgte tyvene inn i en av verdens farligste bakgater. På Galapagos møtte de et unikt dyreliv med iguaner, elefantskilpadder og pingviner. I Thor Heyerdahls fotspor dykket de etter perler i Fransk Polynesia. Mer enn tre år lang jordomseiling ga rikelig med opplevelser. Boken er en personlig beretning med tanker og følelser om mennesker og kulturer forfatteren møtte under veis. Gleder, utfordringer, farer og savn påvirket mannskapet på den lille seilbåten, og beskrives med innlevelse og engasjement.

Bokdetaljer

Forlag E-forlag

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788299748650

EAN 9788299748650

Språk Bokmål

Sider 263

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Mens jeg ligger i halvsøvne og grubler, kommer et vanvittig smell. Båten kastes sidelengs og tipper rundt. Jeg havner i taket og alt blir svart. Jeg er sikker på at min siste time er kommet. Båten rister faretruende, mens vannet fosser inn i båten. Den hule rumlende lyden minner meg på at vi er under vann...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker om seiling, båt, sjø og reise


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sommer, og mange bruker tiden i seilbåten. I denne listen har jeg samlet noen bøker om seiling og båtliv. Noe som sommerlektyre, og annet kanskje for å planlegge båt-sommeren neste år. Takk til SGmarine for tips!


Godt sagt! (0) Varsle Svar