Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken beskriver et mindre utvalg av sopper. Tekst og fotografier viser hvilke tegn man skal se etter når man plukker sopp, og det er lagt stor vekt på detaljer som kan hindre forveksling. Bearbeiding, oppbevaring, tilberedning omtales også, samt noen oppskrifter. Har bokliste og registre.
Omtale fra forlaget
Klassiker i ny utgave! Sopp er god mat, men likevel er det mange som ikke tør å forsyne seg av delikatessene. Denne boka beskriver et mindre utvalg sopper på en måte som gir den nødvendige tryggheten. Tekst og bilder viser klart hvilke tegn man skal se etter, og det er lagt stor vekt på detaljer som kan hindre forveksling. I tillegg er soppene i boka relativt vanlige, og de er gode matsopper! Du får også råd om bearbeiding, oppbevaring og tilberedning, samt et knippe velsmakende oppskrifter. En ideell bok både for den interesserte nybegynneren og for viderekomne.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2009
Format Heftet
ISBN13 9788205387935
EAN 9788205387935
Serie Gyldendals naturguider
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 5
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket