Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken beskriver et mindre utvalg av sopper. Tekst og fotografier viser hvilke tegn man skal se etter når man plukker sopp, og det er lagt stor vekt på detaljer som kan hindre forveksling. Bearbeiding, oppbevaring, tilberedning omtales også, samt noen oppskrifter. Har bokliste og registre.
Omtale fra forlaget
Boken beskriver et mindre utvalg av sopper. Tekst og fotografier viser hvilke tegn man skal se etter når man plukker sopp, og det er lagt stor vekt på detaljer som kan hindre forveksling. Bearbeiding, oppbevaring, tilberedning omtales også, samt noen oppskrifter. Har bokliste og registre.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1996
Format Heftet
ISBN13 9788205238251
EAN 9788205238251
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket