Boka viser hvordan du kan gjenbruke gammelt tøy til å lage spesielle og unike klær til barn. Den inneholder over 40 oppskrifter på barneklær i størrelsen 0-6 år, og har også oppskrifter på bl.a. sengetøy, leiker og vesker. Forfatteren viser hvordan du kan lage en kjole av et putetrekk, babypose av ullundertøy, smekkevest av ei herreskjorte m.m. Har mønsterark.
Er du interessert i gjenbruk? Vil du lære å sy eller få inspirasjon til nye syprosjekter?
Sikksakk. Sy barneklær av brukte voksenklær viser deg hvordan du kan gjenbruke avlagt tøy og andre tekstiler og lage unike klær til barn. Du får 40 enkle oppskrifter på barnetøy i størrelse 0?6 år. I tillegg får du oppskrifter på bl.a. sengetøy, leker og vesker til barna. Boken inneholder også en liten syskole. Mønsterark medfølger.
May B. Langhelle (forfatter og fotograf) har tidligere gitt ut strikkeboken Myk start. Strikk til babyen.
Utgivelsesår 2010
Format Spiral
ISBN13 9788205385016
EAN 9788205385016
Flott bok om gjenbruk innenfor søm. På grunn av størrelsen på mønstrene + at jeg har lite klær til resirkulering er det ikke aktuelt å bruke boken til noe annet enn inspirasjon.