Etter en voldsom storm må Serafin og Plym nødlande med sin luftballong. De to vennene havner i et ukjent land, noe som fører til at hjemturen blir et mareritt. Her møter de på byråkratiets syndflod av regler, regulativer og forordninger.
En klassisk høytlesningsbok som man leser om og om igjen Bildebøkene om Serafin og Plym er sannsynligvis de bildebøkene vi gjennom tidene har fått aller flest henvendelser om. Det er mange som aldri har glemt de glade og underfundige bildebøkene som er fantastiske høytlesningsbøker med vidunderlige, detaljerte tegninger . og med meningsladet tekst som man kan snakke sammen om i det uendelige. Dette er den siste fortellingen om oppfinneren og gutten i den alt for store genseren som bygger vidunderlige maskiner og trapper i lufta. Fix og Grée får oss som vanlig til å stille spørsmål om tilværelsen gjennom en fabulerende og varm tekst og humørfylte tegninger . denne gangen om innvandring, landegrenser, krig og byråkrati.
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788205370579
EAN 9788205370579
Genre Fantastisk litteratur
Barnebøker stående i bokhylla. Kom gjerne med anbefalinger!
(Prøvde å legge bøkene alfabetisk, men ser ut som de hopper litt rundt av seg selv.)