På Morten Schakendas Bakeskole for barn er det matglede, mestring og humor som gjelder. Her blir ungene tatt på alvor og får lov til å bake og lage enkle matretter på en voksen måte, men på barns premisser. Schakenda viser hvordan du kan lykkes med baking på en enkel, morsom og lærerik måte. På Bakeskolen lærer du proffe baketriks og finner mange gode oppskrifter, både noen helt nye og noen gode gamle. "Denne boka har jeg laget sammen med ungene, og ikke for dem. Jeg tror den passer bra for ferske bakere og barn i absolutt alle aldre." Morten Schakenda
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788203252655
EAN 9788203252655
Barnebok, men veldig gøy å lese gjennom alikevel. Fine og informative oppskrifter.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg har noen meter med kokebøker, men det er alltid plass til en fin til! Må nok innrømme at de fleste er bla- og kosebøker, men her er noen jeg faktisk bruker. Rekkefølgen er (litt) tilfeldig. ;-)