Sauser

salte og søte, klassiske og nye

av (forfatter), Martin Brigdale (illustratør) og Dorthe E. Erichsen (oversetter).

Cappelen 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

11 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En superb saus kan forvandle den enkleste råvare til en helt spesiell matopplevelse. Her får du en innføring i sauselagingens edle kunst av en mester i faget, den fransk-engelske kjøkkensjefen Michel Roux, prisbelønnet kokebokforfatter og restauranteier med stjerne i Guide Michelin.


200 oppskrifter på alle typer sauser, fra buljonger til dessertsauser Praktiske råd og utstyr til sauselaging Eget register som forteller hva sausene passer til Foto som viser sauslagingens magi trinn for trinnMed sine mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakspurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnesesaus og sjokoladesaus. Hver oppskrift er forklart enkelt og greit, de fleste illustrert med informative fotografier av Martin Brigdale.
Michel Roux er en fabelaktig kokk som åpnet sin første restaurant i London allerede i 1967. I dag er Michel Roux chef og eier av The Waterside Inn at Bay, for øyeblikket en av to britiske restauranter som har tre stjerner i Guide Michelin.


Michel Roux har utallige, internasjonale kulinariske priser og er forfatter av flere kokebøker, en av de siste er Egg ( Cappelen 2006).

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788202259525

EAN 9788202259525

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

11 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Den store asiatiske kokeboken" av Jane Bowring
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Drapet på Harriet Krohn - kriminalroman" av Karin Fossum
  • "Taushetens konsekvenser" av Linda Olsson
  • "Korrigeringer" av Jonathan Franzen
  • "Djevelen holder lyset" av Karin Fossum
  • "Kineseren" av Henning Mankell
Alle bokanbefalinger for dette verket