Omtale fra forlaget
En superb saus kan forvandle den enkleste råvare til en helt spesiell matopplevelse. Her får du en innføring i sauselagingens edle kunst av en mester i faget, den fransk-engelske kjøkkensjefen Michel Roux, prisbelønnet kokebokforfatter og restauranteier med stjerne i Guide Michelin.
200 oppskrifter på alle typer sauser, fra buljonger til dessertsauser Praktiske råd og utstyr til sauselaging Eget register som forteller hva sausene passer til Foto som viser sauslagingens magi trinn for trinnMed sine mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakspurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnesesaus og sjokoladesaus. Hver oppskrift er forklart enkelt og greit, de fleste illustrert med informative fotografier av Martin Brigdale.
Michel Roux er en fabelaktig kokk som åpnet sin første restaurant i London allerede i 1967. I dag er Michel Roux chef og eier av The Waterside Inn at Bay, for øyeblikket en av to britiske restauranter som har tre stjerner i Guide Michelin.
Michel Roux har utallige, internasjonale kulinariske priser og er forfatter av flere kokebøker, en av de siste er Egg ( Cappelen 2006).
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788202259525
EAN 9788202259525
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket