Sannheten om mat

mat mot sykdom, mat som gir overskudd, en slankekur som virker

av (forfatter).

J.M. Stenersens forlag 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (8 terningkast.)

18 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren gir deg råd om hvordan du skal få en kropp i balanse. Han mener man må begynne med følelsene og selvbildet sitt, og presenterer verktøy som kan brukes både mentalt og fysisk. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Gjennom sine tretti år som lege har AUDUN MYSKJA hjulpet tusenvis av mennesker til å gå ned i vekt, få et bedre forhold til mat eller til å spise mat som gjør dem friskere. Her får du hans beste råd om hva som faktisk virker over tid. * MAT MOT SYKDOM * MAT SOM GIR OVERSKUDD * EN SLANKEKUR SOM VIRKER Dette er en revidert utgave av Mer enn mat (2011). Etter utgivelsen av Mer enn mat fikk Audun Myskja en rekke henvendelser om hva man bør spise for å forebygge eller kurere sykdommer. Derfor inneholder denne boken et nytt kapittel, "Mat som medisin".

Bokdetaljer

Forlag J.M. Stenersens forlag

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788272015403

EAN 9788272015403

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 6 2 0 0 0

Bokomtaler

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har veldig sans for Myskjas tilnærming til mat. Han har skrevet om sine erfaringer som lege og møter med mennesker og mat i alle varianter, og advarer mot ensidige og strenge kostholdsdietter og råd. Han skisserer hva som er sunn mat, og mener det beste er å spise mer av det som er bra, heller enn å fokusere på det man ikke skal ha. Bra mat kan være individuelt, tidsbetinger, genetisk betinger, geografisk betinget, men det finnes noen generelt gode råd for oss nordmenn: Mye grønnsaker og plantebasert, proteiner og fett må vi også ha (sunt fett, sunn protein), sakte karbohydrater med mer.. Dess renere maten er , dess bedre. Mat er så mye, han skriver også om mat og vekt, hva som gjør at folk sliter med vekta og legger på seg, og skisserer noen øvelser og hva man kan gjøre for å få trivselsvekt. Mat er følelser, mat er så mye. I dag er folk særdeles interessert i kost og ernæring, og denne boka er et hvileskjær i en jungel hvor så mange stemmer kakler i kor om hva som er sunt og ikke. Jeg har vært opptatt av helse og kost så lenge jeg kan huske, men har blitt temmelig forvirret selv om hvor mye motstridende som har kommet frem de siste årene. Da er det godt å lese om den klokskapen Myskja viser oss, at det blant annet handler om å lytte til kroppens egne instinkter om hva vi trenger, at mat og helse er så mye mer enn styre unna alt som er usunt, med mer..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Kjøttfri mandag" av Maj-Britt Aagaard
  • "Aloe vera - naturens skattkammer" av Audun Myskja
  • "Fanget" av Lilja Sigurðardóttir
  • "Oppnå mer med mindre stress - en håndbok i oppmerksomhetstrening (OT)" av Andries J. Kroese
  • "Hjertet mitt har ikke demens" av Audun Myskja
  • "Født sensitiv - våre historier" av Märtha Louise
  • "Finn din indre kraft" av Audun Myskja
  • "Vindbaroner" av Hogne Hongset
  • "Hjernetrening - slik holder du hjernen i form" av Kaja Nordengen
  • "Hekla myter - dikt" av Eli Fossdal Vaage
  • "Supermat" av Trine Berge
  • "Arne Næss - et liv" av Truls Gjefsen
Alle bokanbefalinger for dette verket