Boka inneholder oppskrifter med sunne, vegetariske råvarer, i tillegg til noen fisk- og kjøttretter. Med et eget kapittel om raw food. Forfatteren skriver også om sine egne tanker og erfaringer når det gjelder mat. Har register.
For Renée Voltaire er mat en livsstil. Hun er opptatt av hvordan maten påvirker både kroppen, energien og livsgleden vår. Her finner du oppskrifter til både hverdag og fest, supersmoothies, deilige frokosttips og fantastiske desserter. Det meste er vegetarisk, men med innslag av fisk- og kjøttretter.Salig blanding tar også for seg såkalt supermat. Et eget kapittel er viet raw food, i tillegg er hele boken spekket med oppskrifter på friske, ubearbeidede ingredienser.Boken inneholder kort sagt en salig blanding av tanker og erfaringer, tips og ideer til hvordan du kan forandre kropp og sjel ved hjelp av maten du spiser.Renée Voltaire er Sveriges selvlærte matfilosof. Hun har utgitt bøker i en årrekke og selger egne produkter innenfor helsekost og raw food. Disse er også til salgs i Norge.
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788205408456