Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka har enkel tekst og tydelig skrift. Den har oppskrifter på supper, salater, pasta-, kjøtt- og fiskeretter, desserter og bakverk. Den forklarer hvilket utstyr du trenger for å lage hver rett, viser trinn for trinn hvordan du skal lage maten og forklarer grunnleggende bl.a. hvordan man koker poteter, hakker løk og renser chili.
Omtale fra forlaget
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788215022734
EAN 9788215022734
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er fagbøker jeg hadde glede av i 2013. Noen av titlene har omtaler.