Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka har enkel tekst og tydelig skrift. Den har oppskrifter på supper, salater, pasta-, kjøtt- og fiskeretter, desserter og bakverk. Den forklarer hvilket utstyr du trenger for å lage hver rett, viser trinn for trinn hvordan du skal lage maten og forklarer grunnleggende bl.a. hvordan man koker poteter, hakker løk og renser chili.
Omtale fra forlaget
Dette er boken mange har ventet på! Vanlige kokebøker er for kompliserte for mange lesere. Oppskriftene er vanskelige å lese og følge og stiller krav til allerede innlærte ferdigheter. I SÅ GODT finner du enkle forklaringer og bilder av hvordan koke poteter og gulrøtter, hakke løk, dele blomkål og rense chili. Grunntrinnene bygges ut til komplette måltider. Store bokstaver og korte setninger gjør boken lett å lese. Vakre matfoto framhever råvarene og viser trinn for trinn hvordan maten lages. Gjennom bildene kan leseren gjenkjenne matvarer fra butikken og planlegge sine innkjøp. Boken har ikoner for redskaper som styrker det visuelle inntrykket og gjør oppskriftene lettere å forstå.
Forlag A. G. Innstrand og S. Linde
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788271292515
EAN 9788271292515
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er fagbøker jeg hadde glede av i 2013. Noen av titlene har omtaler.