Dette er den første romanen i Imperium-serien.
Tre tusen år før Kristus. En episk konflikt tar til. Seier vil gi sivilisasjon. Prisen for nederlag er å vende tilbake til en mørk og primitiv tid. Håpet om sivilisasjon hviler på skuldrene til en eneste mann, Eskkar. En gang var han barbar, nå er han kriger. Han har fått i oppgave å forsvare en liten landsby som ligger i veien for Alur Meriki, en enorm barbarstamme som har valgt Orak som sitt neste plyndringsmål. Forrige gang de gikk til angrep på landsbyen sparte de ingen, og den spede begynnelsen til handel og jordbruk som her hadde oppstått for første gang i historien, ble slått ned. Men Eskkar og Trella, den vakre slavepiken han har fått i gave av takknemlige landsbyboere, har ikke tenkt å rømme. Sammen med den lurvete hæren han har overtatt ansvaret for, vil de slåss med dristighet, kløkt og til siste blodsdråpe. Det er denne lille gruppen som skal avgjøre historiens gang. Seier eller mørke
Forlag Front forl.
Utgivelsesår 2010
Serie Imperium (1)
Genre Historisk litteratur
Omtalt tid Bronsealderen
Omtalt sted Mesopotamia
Utrolig god og spennende bok :) Terningkast 5 :) vipper mer til 6 en 4 :) Alle bøkene i Imperum serien til nå gir jeg terningkast 5 :).Har enda ikke gitt noen bøker 6 :) da skal de være noe helt utenom det vanlige :)
Boken var umulig å legge fra seg! Faktisk tvang jeg meg til å legge den fra meg for at den skulle "vare" lenger! Måtte kjøpe Neste bok i Serien! Den historiske verdien i boka var årsaken til at jeg valgte den. At historien skulle være så fengende undres meg fortsatt!
Greit nok, men forutsigbar.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket52 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketVi mener absolutt ikke at det finnes mannebøker og kvinnebøker, men vi har likevel samlet noen bøker som passer for menn som f.eks. er interessert i historie, kvalitetsromaner eller andre ting vi ofte får spørsmål om fra mannlige brukere. Krim kommer i egne lister senere! :)
Og her tar vi gjerne tips fra dere andre bokelskere! tommelen opp! :)