Utgivelsesår 2021
ISBN13 9788202713973
EAN 9788202713973
Genre Biografisk litteratur
Omtalt person Lene Julsen
En medrivende personlig bok om å få en identitetskrise. Lene Julsen forteller om sin reise ut av mørket. Med varme, humor og dyp frustrasjon. Her lærer vi mye om mindfulnessmeditasjon, tankekjør og energityver i hverdagen. Den hopper frem og tilbake mellom tiden før og etter smellen, og følger henne gjennom et intensivt mindfullneskurs. Det er spennende å følge reisen og utviklingen hennes. Både medrivende og lærerikt.
Den startet gjenkjennelig og morsomt, men ble mørkere og gjentok seg selv mer etter hvert. Jeg hørte lydboka, nydelig les av forfatteren selv. God humor og herlig, passelig utleverende.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFor hver gang jeg tror jeg er tanken som popper opp, hver gang jeg identifiserer meg med den sterke følelsen som plutselig fyrer meg opp eller trekker meg ned, da gir jeg bort meg selv til noe jeg ikke er, til noe som ikke sier noe om hvem jeg er, og som i alle fall ikke sier noe om min verdi. Men så lenge jeg ikke vet dette som en dypt erfart sannhet, så vil jeg gjenta dette mønsteret igjen og igjen.